Maandproject

Gepubliceerd op 27 juni 2024 om 19:21

In de maand september - oktober, november en januari gaan wij starten met iets nieuws namelijk "het maandproject".

Wat houdt het in;

Elke maand met een groep werken aan hetzelfde project. Het maandproject duurt 4 weken op rij. De pakketten voor deze maandprojecten zitten bij de prijs inbegrepen, samen met enkele goodies. Het enige wat niet inbegrepen is, is de haaknaald of breinaald. Natuurlijk kun je deze voorafgaan bij ons in de winkel kopen.

In de maand augustus maken we elke week een maandproject bekend, en start hiervoor de inschrijving.

Bij inschrijving kies je jouw kleur. Vooraf aanmelden is verplicht om zeker van deelname te zijn. Er zijn per maandproject 8 plaatsen beschikbaar.

Uiteraard ben ik er voor begeleiding maar het is zeker geen workshop of cursus. Hiervoor kun je beter naar https://www.wolengaren.com/workshops gaan.

 

Wanneer; elke vrijdagochtend van 09.30-12.00uur.

Wat gaan we doen;

In de maand september gaan we een vest haken. (hiervoor heb je nodig haaknaald 5.5/6mm).

Het is wel van belang dat je de volgende haaktermen kent; losse-vaste-halve vaste, stokje, dubbelstokje en reliefdubbelstokje voor.

In de maand oktober gaan we sokken haken of breien. (hiervoor heb je nodig jouw favoriete sokkenbreinaald of rondbreinaald of crasy trio 3mm kiest u voor gehaakte sokken neem dan haaknaald 3mm. mee).

Wij verwachten dat u al eerder (sokken) gebreid of gehaakt hebt, omdat het niet gaat om een cursus. Natuurlijk ben ik er voor de uitleg en hulp, maar het gaat om het gezellig samen zijn en werken aan één van deze projecten.

In de maand november gaan we een sjaal haken.

Ook hiervoor is het belangrijk dat je de basis-steken van haken kent. Welke dat wordt is nog een verrassing en wordt in de Nieuwsbrief van 1 oktober bekend gemaakt.

In de maand januari gaan we een vest breien.

Belangrijk is dat je de basis-steken van breien kent. Het is de Go-To Cardigan van Scheepjes Yarn the after party 103 en gebruiken hiervoor het garen Scheepjes Scrumptious

De maten zijn XS - S - M - L - XL - XXL en het aantal bollen 9 (9: 10: 10: 11: 12) bollen (vooraf uw kleur doorgeven).

 

Heb je vragen stuur dan een bericht via onderstaand contactformulier

 

Cursussen/ workshop of maandproject annuleren.

Afmelding voor een (meerdaagse) cursus/ workshop  dient minimaal 48 uur van te voren te gebeuren. Reeds ontvangen geld wordt dan binnen 30 dagen geretourneerd. Indien een afmelding later plaatsvindt, wordt er geen geld geretourneerd. 

Bij ziekte of noodgevallen van de deelnemer kan terugbetaling per individueel geval bekeken worden of dit van toepassing is.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.